achitekti

Ansyen depo tren konvèti nan yon restoran diven ki konsantre sou Upper Douro la

Aneto & Table restaurant na Regua, Lamego fè atelye Just an Ar
Ansyen depo tren konvèti nan yon restoran diven ki konsantre sou Upper Douro la Li te chanje: 2021-07-17 di Benedict Flè

Sitiye nan ansyen depo tren REFER, nan vil Peso da Régua, ki yon fwa louvri pòt li nan rejyon diven Alto Douro, restoran Aneto wè diven kòm yon eleman koneksyon pou entèvansyon an.

Apwòch pwopoze a te vize a fè de aspè fondamantal konpatib, imaj la pre-egziste deja, yo te yon pati nan yon konplèks ak karakteristik trè fò, ak imaj la nan mak la Aneto.

Te konsèp la kreye pa deplase soti nan anviwònman an nan pwòp fèm yon sèl nan espas ki la nan entèvansyon asime tèt li kòm yon ekstansyon ki lojik nan chemen an pwodwi.

Pwopozisyon an konsepsyon se distribiye sou de etaj. Anviwònman an nan aksè ekstèn nan espas la te deja yon pati nan pre-egzistans lan, se konsa entèvansyon an te kòmanse pa eseye dirije aksè sa a nan yon pi bon itilizasyon ak distribye espas yo nan yon antichambre.

Etaj la tè gen ladan zòn nan sosyal ak zòn nan travay, anwo kay yon korbèy, pou itilize nan kliyan yo.

Etaj la pi ba divize an zòn nan karaktè diferan, si wi ou non pou ekspozisyon an nan ven diferan, pou gou oswa menm pou yon rete pi long, li tou te gen twalèt kòm byen ke yon zòn pou anplwaye ki fòme ak kwizin ak gadmanje sipò.

Dezi a pote deyò a ak anviwònman an agrikòl andedan te chache pa sèlman nan sèvi ak mèb ak yon koneksyon konseptyèl ekspresyon ak anviwònman sa a, men tou, nan dekorasyon an nan espas yo ak materyèl ansibleman Rustic ak moso, tou de nan ekleraj la ak nan anviwònman. Piman eleman dekoratif.

Enfòmasyon sou pwojè a

Non pwojè a: Aneto & Table Restoran
Achitèk Biwo: Jis yon Achitèk
Achitèk prensipal: João Abreu
Sit entènèt: https://justanarchitect.com/
E-mail: jaa@justanarchitect.com
Facebook: https://www.facebook.com/jaa.just.an.architect
Instagram: https://www.instagram.com/jaa.just.an.architect/?hl=pt

kote yo ye: Peso da Régua
Ane konklizyon: 2018
Zòn total: 135,00 m2
Fotograf achitekti: Ivo Tavares Studio
Sit entènèt: www.ivotavares.net
Facebook: www.facebook.com/ivotavaresstudio
Instagram: www.instagram.com/ivotavaresstudio

Ou ta ka tou renmen

Reply