achitekti

Soti nan renovasyon an nan yon kay revitalizasyon iben nan sant istorik la nan Castelo Branco | PAULO MARTINS ARQ & DESIGN

Casa dos Oleiros Castelo Branco PAULO MARTINS ARQ & DESIGN
Soti nan renovasyon an nan yon kay revitalizasyon iben nan sant istorik la nan Castelo Branco | PAULO MARTINS ARQ & DESIGN Li te chanje: 2021-07-17 di Benedict Flè

Kay sa a sitiye nan Castelo Branco, nan pati nan fin vye granmoun nan lavil la, ki nan dènye ane yo te sibi yon eta ogmante nan pouri anba tè. An repons a sa a, pwojè a te vle pran sou kontou yo nan yon arketip, nan yon tantativ etabli yon tandans nan okipasyon iben nan lavil la: revitalizasyon iben nan sant istorik la ak li yo travay pa pi piti gwoup laj, fè pati sa a nan vil la yon lòt fwa ankò pi dinamik.

Nan liy ak entansyon sa a, pwojè a fèt nan la kenbe aparans orijinal la nan kay la sou deyò an, pandan ke andedan espas yo te adapte ak estanda aktyèl yo nan konfò ak abitabilite, ki make pa minimalist kontanporen. An tèm de pwojè a, kay la gen 2 planche ak yon korbèy. Etaj la rezève pou zòn pakin, pou rezon ekleraj, pandan y ap etaj anwo yo rezève pou zòn sosyal yo.

Nan etaj sa yo anwo, jwenn aksè atravè eskalye orijinal bilding lan, nou te retabli lajè espasyal nan do kay la, ba li yon wotè san patipri jenere etaj-a-plafon epi kite limyè a reflete sou plafon blan yo ak mi yo, ki inonde tout espas sa a. te yon fwa te fèmen. Yon fenèt fenèt te ajoute nan nivo korbèy la, ofri yon View nan chato la soti nan estasyon travay la ak yon rapèl ke espas sa a kontanporen se tout istwa.

An tèm de materyèl, nou te vle pwojè a yo dwe limyè, enfòmèl ak akeyan, lè l sèvi avèk materyèl ki senp, men kalite siperyè, penti mi yo ak plafon nan ton limyè ak planche fini ak mèb nan Scots Pine.

Enfòmasyon sou pwojè a

Non pwojè a: Casa dos Oleiros
Achitèk Biwo: PAULO MARTINS ARQ & DESIGN
Sit entènèt: https://www.paulomartins.com.pt
E-mail: geral@paulomartins.com.pt
Facebook: https://www.facebook.com/PAULOMARTINSARQDESIGN/
Instagram: https://www.instagram.com/paulomartinsarqdesign/
kote yo ye: Castelo Branco
Ane konklizyon: 2020
Zòn total: 110m2
Fotograf achitekti: Ivo Tavares Studio
Sit entènèt: www.ivotavares.net
Facebook: www.facebook.com/ivotavaresstudio
Instagram: www.instagram.com/ivotavaresstudio

MATERIALS

Mi: Platr
Planche: Flotan etaj etaj
Mèb: Mdf

Ou ta ka tou renmen

Reply